Bel ons : 0614498011Advies aanvragen

Sport

De omzet uit de verkoop in de kantine zijn voor verenigingen onmisbaar en vormen de voornaamste bron van inkomsten.
Daarnaast heeft een sportvereniging ook een sociale en voorbeeldfunctie.
Het bieden van een gevarieerd assortiment, waarbij naast de bekende kantine items ook ruimte zal moeten zijn voor het gezonde aspect, is iets wat van steeds groter belang is.
Daarnaast moeten de wensen van de (voornamelijk vrijwillige) medewerkers ook een belangrijke rol krijgen in de afspraken die er gemaakt worden met de diverse leveranciers.
De sportvereniging vraagt een andere aanpak dan overige catering of horeca. Zo wordt er waarde gehecht aan overeenkomsten waarbij een leverancier zich wil verbinden aan een vereniging door een sponsorovereenkomst. Desgewenst laten we dit terugkomen in de uitvraag van een voorstel bij de diverse leveranciers.

Inkoopadvies

Het kan lonen om ons een check te laten doen op de diverse aspecten die uw vereniging kent en zo in kaart te brengen en zo besparingen te kunnen realiseren. Wat weer ten goede komt aan de clubkas. We kijken hierbij naar de prijs van de dienstverlening maar we stoppen daar niet. Is een leverancier bijvoorbeeld bereid om u te ondersteunen d.m.v. een sponsorcontract?
Besparingen op uw inkoop maar ook op de aanschaf van bijvoorbeeld horeca apparatuur of het afsluiten van een nieuw biercontract.
We stellen ons netwerk graag ter beschikking van uw sportvereniging.
Assortimentsoptimalisatie
Prijs/kwaliteits analyse
Efficiënter inkopen
Leveranciers check
Offertetrajecten

Quick Scan

Snel de ‘quick wins’ inzichtelijk? Desgewenst maken we een korte analyse van de huidige situatie en stellen u een plan van aanpak voor.

Contactgegevens

Onder de Loep
Horeca en Catering Advies
Tramwei 17, 2992 ZJ Barendrecht

Bedrijfgegevens

kvk Rotterdam 77694422
BTW NL001572721B18

Socialmedia

Google maps

Copyright © 2024 All Rights Reserved
Hulp nodig? Whatsapp met ons