Als horecaondernemer weet u als geen ander dat de markt continu verandert. Uw gasten worden mondiger, personeel is lastig te vinden en te houden, grondstoffen worden duurder en coronasteun moet worden terugbetaald.
Deze uitdagingen kunnen ook kansen zijn. Door ze goed te benutten, kunt u uw bedrijf toekomstbestendig maken.
Samen zorgen we ervoor dat u:
* Duidelijkheid en stroomlijning krijgt in uw inkoopprocessen
* Goede, nieuwe afspraken maakt met uw leveranciers
* Bewustwording creëert bij uw medewerkers
Hoe we dat doen?
We beginnen met een analyse van uw huidige situatie. Wat zijn uw kansen en uitdagingen? Wat zijn uw doelen?
Op basis van deze analyse stellen we een plan van aanpak op. Dit plan is gericht op het verbeteren van uw inkoopprocessen, het maken van goede afspraken met uw leveranciers en het creëren van bewustwording bij uw medewerkers.
Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!