Bel ons : 0614498011Advies aanvragen

Uw schoolkantine

De kantine is de plek waar de leerlingen van uw school samenkomen. Deze plek moet dan ook uitnodigend zijn om te verblijven en aansporen tot het maken van de juiste keuzes.
Uw aanbod is onlosmakelijk verbonden met de sfeer binnen het sociale trefpunt van uw school.

Een gevarieerd en verantwoord assortiment is dan ook van groot belang.

Onder de Loep Horeca en Catering gaat voor u aan de slag en we zorgen ervoor dat uw leerlingen positief worden verrast door het uitgebreide aanbod.

Inkoopadvies

Het kan lonen om ons een check te laten doen op de diverse aspecten die uw schoolkantine kent en zo in kaart te brengen waar u en uw medewerkers efficiënter kunnen werken en zo een besparing te kunnen realiseren. De goedkoopste inkoop hoeft niet per definitie het minste te kosten. We zullen dus alle aspecten voor u bekijken en op uw organisatie en uw wensen toespitsen.

We verzorgen voor u de beste afspraken met leveranciers van voeding maar ook van bijvoorbeeld horeca apparatuur, kassasystemen, automaten, narrow casting oplossingen.
Ook kunt u ons inzetten voor het initiëren, begeleiden, uitbrengen van uw offertetrajecten met betrekking tot uw schoolkantine.
Assortimentsoptimalisatie
Prijs/kwaliteits analyse
Efficiënter inkopen
Leveranciers check
Offertetrajecten

Quick Scan

Snel de ‘quick wins’ inzichtelijk?
We kijken naar de duurzaamheid van uw assortiment, de opbouw ervan en wat het aandeel gezonde items is zodat we daar gericht mee aan de slag kunnen.

We maken een korte analyse van de huidige situatie, stellen u een plan van aanpak voor waarin we ook diverse relevante aanvullende diensten zullen benoemen. Hierdoor krijgt u een compleet beeld over wat u mag verwachten en wat het uw school op zal leveren.

Contactgegevens

Onder de Loep
Horeca en Catering Advies
Tramwei 17, 2992 ZJ Barendrecht

Bedrijfgegevens

kvk Rotterdam 77694422
BTW NL001572721B18

Socialmedia

Google maps

Copyright © 2024 All Rights Reserved
Hulp nodig? Whatsapp met ons